Kjøpesenter jaget Mills på dør

Heather Mills McCartney er jaget vilt i Storbritannia etter bruddet med «nasjonalhelligdommen» Sir Paul McCartney.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Avsløringer om en vill og utagerende fortid som glamourmodell har versert i landets aviser, og rykter om en særdeles stygg skilsmisse stjeler daglig spalteplasser.

Heather Mills viser fram forlovelsesringen i 2001. Foto: APHeather Mills viser fram forlovelsesringen i 2001. Foto: AP

Ydmykelsene stopper ikke der. Nylig ble hun stoppet da hun ville inn i en av Sainsbury's butikker i Sunderland. En ansatt i butikken ville rett og slett ikke slippe henne inn. Heather Mills (38) kom til butikken med sin livvakt, og en kvinnelig ansatt kom bort til henne, og sa: - Unnskyld meg Heather, du vet at du ikke har adgang her, du vet hvordan situasjonen er.

Ifølge vitner den britiske tabloiden The Sun har vært i kontakt med, svarte den overrumplede eksmodellen: - For Guds skyld, det er år og dag siden. Tror du virkelig jeg har tenkt å naske nå? Jeg har virkelig gått videre siden den gang.

Men kvinnen ville ikke gi seg, og Mills McCartney måtte gå derfra med uforrettet sak. Vitner sier hun var lamslått.

Til avisa beklager sjefene for supermarkedet det inntrufne og sier Mills er velkommen når som helst. En talsmann sier: - Vi kan bekrefte at Heather Mills McCartney på alle måter er velkommen til å handle i alle våre butikker.

I sin biografi «Out On A Limb» forteller Heather Mills hvordan hun stjal på supermarkeder da hun var tenåring.

(©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus