Paris ikke pop i USA

Popkarrieren til Paris Hilton ser ut til å svinne hen like raskt som hennes mange romanser.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Salget av Paris Hiltons første album går ikke akkurat susende etter amerikansk målestokk. Her snakker Paris med japanske fans om sin nye plate i Tokyo 23. august i år. (Foto: AP)Salget av Paris Hiltons første album går ikke akkurat susende etter amerikansk målestokk. Her snakker Paris med japanske fans om sin nye plate i Tokyo 23. august i år. (Foto: AP)

Den første uken ble det solgt 75.000 eksemplarer av hennes første CD «Paris» i USA. Til sammenligning solgte Christina Aguilera 320.000 eksemplarer av sin CD «Back to Basics» i samme periode, ifølge Soundscan.

Og neste ukes salg er spådd til å ligge rundt 30.000-tallet, som etter amerikansk målestokk regnes for å være et lavere enn normalt fall for andre uke.

«Paris» ligger da også på bunnen av Billboards Hot 100-liste. Dermed sørget plateselskapet hennes for raskt å følge opp førstesinglen «Stars Are Blind» med «Turn It Up» uten at det ser ut til å ha hjulpet noe særlig.

- Det ser ikke så veldig lovende ut internasjonalt heller. Bransjefolk i utlandet kommer ikke til å legge store krefter bak utgivelsen siden hun ikke kan følge opp albumet med en turné. Hun kan tydeligvis ikke synge live, sier en amerikansk bransjekilde til The New York Post.

Hilton skal ha blitt rådet til å ta sangtimer i ett år, arbeide med koreografer og lære å spille et instrument for å være i stand til å legge ut på en begrenset turne, men har tydeligvis ignorert tipset. (©NTB)

Personvernpolicy