Sjette sans-gutten fyllekjørte

Artikkelen fortsetter under annonsen

Haley Joel Osment - den storøyde gutten som spilte mot Bruce Willis i «Den sjette sansen» - er blitt 18 år gammel og fyllekjører.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Her er Haley Joel Osment som liten og søt, sammen med Bruce Willis i 2000. Nå har han begynt å kjøre i påvirket tilstand. (Foto: AP)Her er Haley Joel Osment som liten og søt, sammen med Bruce Willis i 2000. Nå har han begynt å kjøre i påvirket tilstand. (Foto: AP)

Statsadvokaten i Los Angeles tok torsdag ettermiddag ut tiltale mot Haley Joel Osment, som ble tatt for fyllekjøring 20. juli.

Da kjørte han sin 11 år gamle bil inn i en murstolpe i en forstad på vei hjem. Ingen rundt ble skadd, mens Haley Joel selv brakk et ribbein og ødela skulderen. Kollisjonen førte til at bilen havnet på taket.

Ikke bare var han alkoholpåvirket - politiet fant også marihuana på ham.

Det er hardt å være barnestjerne og så vokse opp. Det er ikke bare Haley Joel Osment som har fått merke det - han er sistemann ut i en lang rekke barn som har slitt, blant dem ikke minst Drew Barrymore og Mackauley Caulkin.

Haley Joel ble oppdaget som fireåring og spilte blant annet Forrest Gumps sønn i 1994, før «Den sjette sansen» i 1999 fikk ham Oscar-nominert for beste birolle. Han spilte også i «Pay It Forward» året etter. Men de siste årene er det blitt lite roller på unggutten. (©NTB)