Meny

Diddy blir Daddy

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sean Combs må bytte om på en vokal på artistnavnet Diddy. Det virker som Daddy blir mer passende.

Sean «P. Diddy» Combs og Kim Porter blir foreldre igjen. (Foto: AP)Sean «P. Diddy» Combs og Kim Porter blir foreldre igjen. (Foto: AP)

Rapperen, hip hoperen, produsenten og moteskaperen Sean Combs skal opptre i nok en rolle, melder New York Post. Han venter nemlig barn sammen med kjæresten Kim Porter.

Det er ikke første gang den kjente musikkprofilen setter barn til verden. Han og Porter har allerede en sønn på ni år sammen, og Combs har også en sønn på 12 år fra et tidligere forhold.

Så spørs det om sangeren, som i sin tid hadde et turbulent og mye omtalt forhold til Jennifer Lopez, får en liten prinsesse denne gangen.

Sean Combs er blant annet ansvarlig for låten «Bad Boy for Life» og coveret av The Polices' «Every Breath You Take». Han er videre kjent for sin hang til å skifte navn, og har kalt seg både Puff Daddy, Puffy og P. Diddy. Og i fjor på denne tiden hevdet han at han var lei av det gamle navnet P. Diddy.

Nye og gamle fans kunne dermed glede seg over å sløyfe P'en, og bare kalle ham Diddy. Men nå burde han kanskje gå over til å kalle seg Daddy?

Foreløpig er det ikke kjent når Porter har termin. (©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus