Meny

Stella vil spleise McCartney med Gwyneths mor

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Stella McCartney er en god venninne av Gwyneth Paltrow. Og nå som Paul McCartneys er blitt singel, ønsker datteren å sende faren sin på date med Gwyneth Paltrows mor.


Dette er kvinnen Stella McCartney håper Paul McCartney vil bli bedre kjent med. Designeren mener hennes far og Gwyneth Paltrows mor har mye til felles. Foto: AP.Dette er kvinnen Stella McCartney håper Paul McCartney vil bli bedre kjent med. Designeren mener hennes far og Gwyneth Paltrows mor har mye til felles. Foto: AP.

NTB: Stella McCartney (34) klarte ifølge britisk sladrepresse aldri å akseptere Heather Mills (38) som sin fars nye hustru.

Og nå skal hun ha funnet en bedre match til sin far. Stella McCartney vil nemlig at faren skal gå på date med Gwyneth Paltrows mor, skuespilleren Blythe Danner. Både McCartney og Danner er 63 år, og begge har mistet sine livspartnere grunnet kreft. Linda McCartney døde av brystkreft, mens Blythe Danners ektemann, Bruce Paltrow, døde av strupekreft.

- Stella synes Blythe er perfekt, sier en venn av henne til Sunday Mirror, og utdyper:

- Hun kommer fra samme øvre middelklasse som Linda. Men hun har egne penger, er selvstendig og intelligent - og hun setter familien høyest.

Og mens Stella McCartney legger sine planer, er Paul McCartney midt oppe i et skilsmisseoppgjør. Ifølge svenske Aftonbladet er han villig til å betale Heather Mills drøye 600 millioner kroner - for å slippe å møte henne i retten.

- Han vil få en slutt på dette nå, sier en kilde til News of the World.

Skilsmisseforhandlingene er fortsatt i de innledende rundene, men Paul McCartney vil gjerne sette en stopper for den offentlige skittentøyvasken det hele medfører. Han har ifølge kilden forklart sine advokater at han plages så pass mye av all ståheien, at han vil betale Mills 600 millioner kroner - for å få en avslutning.

(©NTB)
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus