Fruenes toyboy gifter seg

Artikkelen fortsetter under annonsen

Beklager jenter, gartneren fra den amerikanske TV-serien «Desperate Housewives» skal gifte seg.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Jesse Metcalfe er kjent for sin toyboy-rolle i «Frustrerte fruer». I virkeligheten vil han smis i hymens lenker. (Foto: AP)Jesse Metcalfe er kjent for sin toyboy-rolle i «Frustrerte fruer». I virkeligheten vil han smis i hymens lenker. (Foto: AP)

Han spiller Eva Longorias toyboy i serien som på norsk har fått navnet «Frustrerte fruer» - med sendetid på TV2. I virkeligheten har Jesse Metcalfe hatt en romanse med den irske sangeren Nadine Coyle, som utgjør en femdel av popbandet Girls Aloud.

Paret møtte hverandre i Australia for fem måneder siden, der de ble introdusert for hverandre av en felles venn. Og nå planlegger de altså å tre framfor alteret.

- Jeg vil gifte meg snart for jeg liker ikke tanken på å bli 30 år og fortsatt være singel, sier Metcalfe (27) til den engelske avisen News of the World.

- Nadine er overlykkelig, men de bærer foreløpig ikke ringer og det hele er litt hemmelig, sier en løsmunnet venn av det nyforlovede paret til avisen. Vennen påstår også at Nadine Coyle tok til tårene av lykke etter frieriet, og forteller at skuespilleren har pendlet mellom Los Angeles og London for å se så mye som mulig til sin vordende hustru.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Nadine Coyle gjør lykke som medlem i jentegruppa Girl Aloud. Hun ble først kjendis i Storbritannia etter å ha kommet helt til topps i den britiske utgaven av Popstars.

Hun ble plukket ut til å være et av medlemmene i gruppa Six, men etter en tid forsnakket hun seg - og det ble kjent at hun hadde løyet på alderen. Hun var bare 16 år - og aldersgrensen for å melde seg på programmet var 18.

Hun måtte derfor forlate gruppa, men har tatt revansje med tolv topp-ti-singler og tre platinaalbum med Girls Aloud, som også har utgangspunkt i et reality-show, Popstars - The Rivals.