Du kan bli medlem av Pussycat Dolls

Dersom du kommer vinnende fra en audition i form av flere programmer på kanalen CW, kan du bli det sjuende medlemmet i gruppa The Pussycat Dolls.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Programserien skal gå over åtte episoder, og den unge jenta som er mest egnet til å være med i den utfordrende sang- og dansegruppa, kan bli popstjerne.

Serien skal ifølge danske Ekstra Bladet, som siterer Reuters, fungere som en klassisk realityserie. Det vil trolig si ulike utfordringer, der en etter en ryker ut, og den heldige vinneren kan følge Ashley Roberts, Melody Thornton, Kimberly Wyatt, Carmit Bachar, Jessica Sutta og forsanger Nicole Scherzinger opp på scenen.

- Skåret inn til beinet handler ikke dette showet bare om å finne en ny Pussycat Doll. Det handler om kvinnelig selvtillit, selvutfoldelse og personlig utvikling, sier Dawn Ostroff, CWs underholdningssjef.

Om norske jenter har mulighet til å melde seg på, og vrikke seg til en karriere, gjenstår å se. (©NTB)

Klarer du å danse og synge og se bra ut på samme tid er sjansen større for at du kan vinne konkurransen om å bli den neste Pussycat Doll-en. (Foto: AP)Klarer du å danse og synge og se bra ut på samme tid er sjansen større for at du kan vinne konkurransen om å bli den neste Pussycat Doll-en. (Foto: AP)