Ikke flere våt t-skjorte-scener for Scarlett

Skuespilleren Scarlett Johansson (20) vil ikke la Woody Allen ikle henne våt t-skjorte på film igjen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Scarlett Johansson har samarbeidet mye med Woody Allen den siste tiden. Nå truer hun ham med hevn dersom han skriver inn en scene der hun må være våt til skinnet i den neste filmen også. (Foto: REUTERS)Scarlett Johansson har samarbeidet mye med Woody Allen den siste tiden. Nå truer hun ham med hevn dersom han skriver inn en scene der hun må være våt til skinnet i den neste filmen også. (Foto: REUTERS)

Hun er overrasket over at hun har vært våt til skinnet i sine siste filmer, blant annet «Match Point» og «Scoop», begge regissert av Allen. Hun nekter nå for at det skal bli et varemerke, skriver dansk TV2.

- Hva jeg mener? At hvis det skjer igjen, tar jeg hevn, sier hun ifølge kanalen.

Det kan likevel se ut som om Scarlett liker vann, iallfall under rette omstendigheter. Etter å ha avsluttet hele fire filmprosjekter det siste året, tar hun seg nå en lang ferie og drar til øyene i det karibiske hav.

- Jeg har arbeidet konstant, så det er på tide med en ferie. Jeg har fri i seks uker, og drar til Karibia med noen venninner, forteller Johansson, som i tillegg til å være en talentfull skuespiller flere ganger har blitt kåret til Hollywoods mest brystfagre.

Men «Lost in Translation»-stjernen kan ikke ligge på latsiden altfor lenge. I september begynner nemlig opptakene til hennes neste film, som har fått tittelen «The Other Boleyn Girl». (©NTB)

Personvernpolicy