Meny

Lesernes sommerbilder: Fra nord til sør

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Se lesernes egne bilder fra sommernorge.

Følelsen av sommeridyll er foreviget over det ganske land.

Takk for alle fantastiske sommerbilder, vi vil daglig presentere et utvalg.

Vi ønsker et glimt av ditt sommernorge, enten det er av sommerlig idyll eller noe av idyllens kontraster. Send ditt sommerbilde til sommernorge@startsiden.no

Bildet må maksimum være på 0,5 megabyte og minimum 500 piksler. Du kan også sende mms. I tillegg vil vi gjerne vite hvor bildet er tatt, hvem som er fotograf og hva som er foreviget.

Sommerkveld på Ekofisk. (Foto: Peter Canning)Sommerkveld på Ekofisk. (Foto: Peter Canning)

Den lille valpen Lucy, i Dale i Sunnfjord. (Foto: Anette Sundal)Den lille valpen Lucy, i Dale i Sunnfjord. (Foto: Anette Sundal)

– Nam nam nam, melon. Leo 10 mnd. (Foto: Anita)– Nam nam nam, melon. Leo 10 mnd. (Foto: Anita)

– Lillebror i fritt fall på veg mot Breimsvatnet. Bildet er fra Gloppen, Sogn og Fjordane. (Foto: Anna Karin Sæthre)– Lillebror i fritt fall på veg mot Breimsvatnet. Bildet er fra Gloppen, Sogn og Fjordane. (Foto: Anna Karin Sæthre)

- Effektiv utnyttelse av plassen. En garasje i Ål i Hallingdal. (Foto: Arne Hjelmtvedt) - Effektiv utnyttelse av plassen. En garasje i Ål i Hallingdal. (Foto: Arne Hjelmtvedt)

To gode venner nyter frokosten etter sin første natt i lavo på Sokna. (Foto: Cecilie Hansen)To gode venner nyter frokosten etter sin første natt i lavo på Sokna. (Foto: Cecilie Hansen)

Sommerblomster i Toves hage, Grovfjord i Sør-Troms. (Foto: Tove Andersen)Sommerblomster i Toves hage, Grovfjord i Sør-Troms. (Foto: Tove Andersen)

Kveldsidyll på Koster. (Foto: Ingunn Hilton)Kveldsidyll på Koster. (Foto: Ingunn Hilton)
Se flere sommerbilder:


Snapshot Sommernorge


Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus