Lesernes bilder: Glad sommer

Det er sommer i vakre Norge. Se flere av lesernes bilder her.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Våre lesere gir deg følelsen av sommer.

Takk for alle fantastiske sommerbilder, vi vil ukentlig presentere et utvalg.

Vi ønsker et glimt av ditt sommernorge, enten det er av sommerlig idyll eller noe av idyllens kontraster. Send ditt sommerbilde til sommernorge@startsiden.no

Bildet må maksimum være på 0,5 megabyte og minimum 500 piksler. Du kan også sende mms. I tillegg vil vi gjerne vite hvor bildet er tatt, hvem som er fotograf og hva som er foreviget.

– Her er et bilde fra Arendal i Nidelva en dag i Juli, det var så varmt at vi badet så og si hele dagen. (Foto Espen Solbakken)– Her er et bilde fra Arendal i Nidelva en dag i Juli, det var så varmt at vi badet så og si hele dagen. (Foto Espen Solbakken)

En perfekt dag på en perfekt fiskeplass, nedenfor Fiskumfoss i Namsen. (Foto: Geir Johansen)En perfekt dag på en perfekt fiskeplass, nedenfor Fiskumfoss i Namsen. (Foto: Geir Johansen)

Bildet er tatt like ved Preikestolen en fin dag. (Foto: Chak Lam Tang)Bildet er tatt like ved Preikestolen en fin dag. (Foto: Chak Lam Tang)

Nattbilde av Gillsvannet i Kristiansand, Juli 2006. (Foto: Thomas Torgersen)Nattbilde av Gillsvannet i Kristiansand, Juli 2006. (Foto: Thomas Torgersen)

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

«Maren på telttur». Bildet er tatt i Svene. (Foto: Gunn Helen Holtan)«Maren på telttur». Bildet er tatt i Svene. (Foto: Gunn Helen Holtan)

Utsikt fra Sjugurdstinn mot Besseggen og det grønne Gjendevannet. (Foto: Ukjent)Utsikt fra Sjugurdstinn mot Besseggen og det grønne Gjendevannet. (Foto: Ukjent)

Bildet er fra Kragerø, og viser Andrea som akkurat har tatt seg en kveldsdusj i vannsprederen. (Foto: Elin Mikalsen)Bildet er fra Kragerø, og viser Andrea som akkurat har tatt seg en kveldsdusj i vannsprederen. (Foto: Elin Mikalsen)

– Skogens prins (konge neste år kanskje) rusler rundt eiendommen vår i Klæbu, Sør-Trøndelag. (Foto: Irene Helgemo )– Skogens prins (konge neste år kanskje) rusler rundt eiendommen vår i Klæbu, Sør-Trøndelag. (Foto: Irene Helgemo )

Kveldsbad på Sutnøy, utenfor Korshavn i Lyngdal kommune. (Foto: Karin Lundekvam)Kveldsbad på Sutnøy, utenfor Korshavn i Lyngdal kommune. (Foto: Karin Lundekvam)

Stille kveld på Karmøy. (Foto: Torhild Jansen)Stille kveld på Karmøy. (Foto: Torhild Jansen)

Sommersmil i Bergen. Morfar, Helene og Henriette. (Foto: Jørn Sture)Sommersmil i Bergen. Morfar, Helene og Henriette. (Foto: Jørn Sture)

Tobias ved Per Gynt vegen før Fagerhøy fjellskole. (Foto: Agate Signebøen)Tobias ved Per Gynt vegen før Fagerhøy fjellskole. (Foto: Agate Signebøen)
Se flere sommerbilder:


Snapshot Sommernorge