Meny

Gibson legger seg selv inn

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skuespilleren Mel Gibson har besluttet å legge seg inn på en avrusningsklinikk etter at han fredag ble tatt for fyllekjøring for annen gang.

Den Oscar-vinnende skuespilleren Mel Gibson har lagt seg selv inn til avrusning. Offisielle kilder bekrefter nå at han kom med antisemittiske utsagn da han fredag ble arrestert for fyllekjøring i Malibu. Foto: APDen Oscar-vinnende skuespilleren Mel Gibson har lagt seg selv inn til avrusning. Offisielle kilder bekrefter nå at han kom med antisemittiske utsagn da han fredag ble arrestert for fyllekjøring i Malibu. Foto: AP

Det bekrefter Gibsons talsmann, Alan Neirob, overfor nyhetsbyrået Wenn.

- Han deltar i et pågående program for å hanskes med dette, mannen prøver å holde seg i live, sa Neirob.

Hvor lenge Gibson skal være til avrusning, eller hva slags program det er snakk om vil ikke Neirob si noe om.

Gibson ble stoppet av politiet i Malibu, California tidlig fredag morgen. De fulgte etter ham fordi han kjørte for fort, og oppdaget at det luktet alkohol av ham da han stoppet.

I helgen var det kontroverser knyttet til politiets arbeid med saken. De skal ha vurdert å fjerne Gibsons utsagn under arrestasjonen fra politirapporten. Men en offentlig rettskilde bekrefter nå at den Oscar-vinnende skuespilleren skal ha kommet med antisemittiske bemerkninger, og at disse er med i rapporten.

Lørdag ga Gibson en offentlig beklagelse, der han kalte oppførselen sin foraktelig.

(©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus