Mel Gibson beklager oppførsel

Skuespiller og regissør Mel Gibson (50) har kommet med en offentlig beklagelse etter at han ble tatt for fyllekjøring fredag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mel Gibson har kommet med en offentlig beklagelse etter at han kjørte i beruset tilstand fredag. Foto: APMel Gibson har kommet med en offentlig beklagelse etter at han kjørte i beruset tilstand fredag. Foto: AP

Politiet i Malibu, Los Angeles, stoppet ham etter at han kjørte for fort i 3-tiden på natten. Da politiet kjente at han luktet alkohol, måtte han blåse i ballongen, og ble arrestert.

Nå har Gibson kommet med en unnskyldning. Der står det blant annet:

- Jeg handlet som en person fullstendig ute av kontroll da jeg ble arrestert, og sa foraktelige ting som jeg ikke tror på.

Hva de foraktelige tingene innebar, går han ikke inn på, men imdb.com skriver at det ifølge underholdningsnettstedet tmz.com skal dreie seg om antisemittiske utsagn.

Videre skriver han at han er glad han ble stoppet før han skadet andre mennesker, og at han bringer skam på seg selv og sin familie.

Gibson ble sist tatt for fyllekjøring i 1984, og har siden deltatt på møter i Anonyme alkoholikere. I beklagelsen kommer han også inn på sin lidelse.

- Jeg har kjempet mot sykdommen alkoholisme i hele mitt voksne liv, og angrer inderlig mitt forferdelige tilbakefall.

«Braveheart»-stjernen ble løslatt mot en kausjon på 5.000 dollar senere på dagen.

(©NTB)

Personvernpolicy