Lesernes bilder: Lykkelige sommerbarn

Lesernes sommernorge i bilder.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Følelsen av sommer kan være så mangt, men barndommens sommer er best av alt.

Takk for alle fantastiske sommerbilder, vi vil daglig presentere et utvalg.Vi ønsker et glimt av ditt sommernorge, enten det er av sommerlig idyll eller noe av idyllens kontraster. Send ditt sommerbilde til sommernorge@startsiden.no

Bildet må maksimum være på 0,5 megabyte og minimum 500 pixler. Du kan også sende mms. I tillegg vil vi gjerne vite hvor bildet er tatt, hvem som er fotograf og hva som er foreviget.

Tre gode venner i hengekøya i Uskedalen. (Foto: Frøydis Nilsen)Tre gode venner i hengekøya i Uskedalen. (Foto: Frøydis Nilsen)

Magnus og Andreas Skuggen nyter sola på stupebrettet i Innvik. Ferieidyll på sitt beste. (Foto: Hanne Skuggen)Magnus og Andreas Skuggen nyter sola på stupebrettet i Innvik. Ferieidyll på sitt beste. (Foto: Hanne Skuggen)

Barbeint sommer. (Foto: Arne Kjenes)Barbeint sommer. (Foto: Arne Kjenes)

Sommer er bading. (Foto: Helge Bentsen)Sommer er bading. (Foto: Helge Bentsen)

Eline, Solveig og Kaisa er på tur for å kjøpe is, bildet er tatt på Kvamskogen i Hordaland. (Foto: Anne Røberg)Eline, Solveig og Kaisa er på tur for å kjøpe is, bildet er tatt på Kvamskogen i Hordaland. (Foto: Anne Røberg)

Erlend 9 år prøver fiskelykken i fossen ved hytta på Høg-Jæren. (Foto: Marit Ekeland)Erlend 9 år prøver fiskelykken i fossen ved hytta på Høg-Jæren. (Foto: Marit Ekeland)

Fylt med glede og sommer på Torghatten camping. (Foto: Hans Lasse Bohol)Fylt med glede og sommer på Torghatten camping. (Foto: Hans Lasse Bohol)

Midsommer for Fredrik 6 år. (Foto: Pia Tveraaen)Midsommer for Fredrik 6 år. (Foto: Pia Tveraaen)
Se flere sommerbilder:


Snapshot Sommernorge

Personvernpolicy