Meny

Lesernes sommerbilder: Vakre Norge

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Se moderlandet i sommerdrakt.

Følelsen av sommer kan også være fred og ro i vår vakre natur.

Takk for alle fantastiske sommerbilder, vi vil daglig presentere et utvalg.Vi ønsker et glimt av ditt sommernorge, enten det er av sommerlig idyll eller noe av idyllens kontraster. Send ditt sommerbilde til sommernorge@startsiden.no

Bildet må maksimum være på 0,5 megabyte og minimum 500 pixler. Du kan også sende mms. I tillegg vil vi gjerne vite hvor bildet er tatt, hvem som er fotograf og hva som er foreviget.

Uværshytte på Årneset i Vesterålen. (Foto: Thale Saltvik)Uværshytte på Årneset i Vesterålen. (Foto: Thale Saltvik)

Nationalfjellet i godvær. (Foto: Turid Moen Steiro)Nationalfjellet i godvær. (Foto: Turid Moen Steiro)

Bildet er tatt fra Trollknausen, Hamneidet. (Foto: Thomas Andre Johansen)Bildet er tatt fra Trollknausen, Hamneidet. (Foto: Thomas Andre Johansen)

Bildet er tatt i Greenskogen, Sigdal denne uken. Sommer, sol og vakre farger finnes over alt i naturen, bare vi ser etter. (Foto: Elisabeth Thormodsrud)Bildet er tatt i Greenskogen, Sigdal denne uken. Sommer, sol og vakre farger finnes over alt i naturen, bare vi ser etter. (Foto: Elisabeth Thormodsrud)

Fisketur i Saltstrømmen. (Foto Boye Eilertsen)Fisketur i Saltstrømmen. (Foto Boye Eilertsen)

«Stille flyt over opprørt vann». Bildet tatt ved Mølen i Vestfold. (Foto: Arne Hjelmtvedt)«Stille flyt over opprørt vann». Bildet tatt ved Mølen i Vestfold. (Foto: Arne Hjelmtvedt)

Solnedgang på Futskar. (Foto: Anne Gammelli)Solnedgang på Futskar. (Foto: Anne Gammelli)

- Snowboardtur den 21. Juli, det sier jo litt om den varme sommeren vi har hatt i Finnmark. Bildet er tatt på Sennalandet like ved Alta. (Foto: Andreas Bidne)- Snowboardtur den 21. Juli, det sier jo litt om den varme sommeren vi har hatt i Finnmark. Bildet er tatt på Sennalandet like ved Alta. (Foto: Andreas Bidne)

En sommerdag i Bergen. (Foto: Britt Eikemo)En sommerdag i Bergen. (Foto: Britt Eikemo)

Sommer i fjellet. Gaustatoppen i bakgrunnen. (Foto: Harald Mellesdal)Sommer i fjellet. Gaustatoppen i bakgrunnen. (Foto: Harald Mellesdal)
Se flere sommerbilder:


Snapshot Sommernorge


Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus