Justin Timberlake forsvarer Britney

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hun har fått en strøm av negativ omtale mot seg den siste tiden, men nå kan Britney Spears glede seg over at ekskjæresten Justin Timberlake snakker varmt om henne.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Justin Timberlake og Britney Spears i lykkelige dager. Det ser ut til at Justin Timberlake har kommet over det bitre bruddet. Han snakker varmt om den utskjelte popstjernen i et ferskt intervju. Foto: APJustin Timberlake og Britney Spears i lykkelige dager. Det ser ut til at Justin Timberlake har kommet over det bitre bruddet. Han snakker varmt om den utskjelte popstjernen i et ferskt intervju. Foto: AP

Da Britney Spears og Justin Timberlake valgte å gå hver til sitt i 2002, var det en stor begivenhet i mediene. Det uskyldige paret som traff hverandre allerede som 11-åringer i «Mickey Mouse Club», ble bitre uvenner.

De to slang frekke kommentarer om hverandre til pressen om alt fra den andres prestasjon i senga til musikalsk udyktighet. Timberlakes bitre oppgjør med Spears ble sangen «Cry Me a River».

Men nå har pipa fått en annen lyd. Etter at Britney Spears ble mor, og har opplevd en hets fra pressen uten sidestykke for sin angivelige manglende egnethet i morsrollen, ser det ut til at eksen har fått sympati.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

I et intervju med magasinet GQ forteller Timberlake, som de siste årene har vært samboer med filmstjernen Cameron Diaz, at han har stor tro på Spears, og at han ønsker henne alt vel.

- Jeg ønsker å se henne vinne, sier han - og framholder at han blir dårlig av å se henne jaget av paparazzifotografer og sladrepresse. Han sier at verden må belage seg på å se mer til henne framover selv om hun blir tobarnsmor.

- Hun er ikke den som gir seg. Hun er en smart og arbeidsom jente, sier han.

Han forteller at i dag virker forholdet de hadde veldig fjernt, men røper også at han ble forelsket i Britney ved første blikk.

Britney Spears holder fortsatt sammen med Kevin Federline. De giftet seg i 2004 og venter sitt andre barn sammen.

(©NTB)