Sabeltann, svaner, sommersol og sommerfugl

Artikkelen fortsetter under annonsen

Se glimt av sommeren over det ganske land. Her er dagens sommernorge.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Følelsen av sommer kan være så mangt; Kaptein Sabeltann, en stille stund eller en stor ørret.

Takk for alle fantastiske sommerbilder, vi vil daglig presentere et utvalg.

Vi ønsker et glimt av ditt sommernorge, enten det er av sommerlig idyll eller noe av idyllens kontraster. Send ditt sommerbilde til sommernorge@startsiden.no

Bildet må maksimum være på 0,5 megabyte og minimum 500 pixler. Du kan også sende mms. I tillegg vil vi gjerne vite hvor bildet er tatt, hvem som er fotograf og hva som er foreviget.

Solnedgang på Hamnøy, Bømlo. (Foto: Åslaug Farestveit)Solnedgang på Hamnøy, Bømlo. (Foto: Åslaug Farestveit)

Fredrik fra Drøbak har blitt stor gutt og ga smokken til Kaptein Sabeltann i sommer. (Foto: Ragnhild Wessel-Berg)Fredrik fra Drøbak har blitt stor gutt og ga smokken til Kaptein Sabeltann i sommer. (Foto: Ragnhild Wessel-Berg)

Et flott sommerminne for Espen. Han fikk sin første ørret, og den veide 3,5 kg. Fisken fikk han ved Hordvik utenfor Bergen. (Foto: Per Skarsvåg)Et flott sommerminne for Espen. Han fikk sin første ørret, og den veide 3,5 kg. Fisken fikk han ved Hordvik utenfor Bergen. (Foto: Per Skarsvåg)

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Bildet er tatt på Monsetjåren i Sør Trøndelag, hvor familen Kvarsnes har landsted. (Foto: Bente Kvarsnes)Bildet er tatt på Monsetjåren i Sør Trøndelag, hvor familen Kvarsnes har landsted. (Foto: Bente Kvarsnes)

Solfrids vakre favorittbilde er tatt i egen hage 21. Juli i år, og viser en ringblomst (Calendula Touch of red) med besøk av en blomsterflue. (Foto: Solfrid Bingen)Solfrids vakre favorittbilde er tatt i egen hage 21. Juli i år, og viser en ringblomst (Calendula Touch of red) med besøk av en blomsterflue. (Foto: Solfrid Bingen)

Roys sommerbilde av en svane med barn på ryggen er tatt i Helgeroa gjestehavn. (Foto: Roy Løvland)Roys sommerbilde av en svane med barn på ryggen er tatt i Helgeroa gjestehavn. (Foto: Roy Løvland)

Kim og Lars Erik i Trollfossen på Bukollen, Flå. (Foto: Bjørn Erik Jørgensen)Kim og Lars Erik i Trollfossen på Bukollen, Flå. (Foto: Bjørn Erik Jørgensen)

Bildet er tatt i Efjord, i Ballangen kommune. (Foto: Ole-Eivind Johansen)Bildet er tatt i Efjord, i Ballangen kommune. (Foto: Ole-Eivind Johansen)



Se flere sommerbilder:


Snapshot Sommernorge