Meny

Klart for premiere på Hasselhoff-musikalen

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Publikum i Melbourne i Australia kan i disse dager få oppleve historien om Baywatch-stjernen David Hasselhoffs liv - som musikal.

David Hasselhoffs liv blir nå fortalt gjennom sang og dans i Australia. Foto: APDavid Hasselhoffs liv blir nå fortalt gjennom sang og dans i Australia. Foto: AP

Stjernen selv skal selvsagt være med, i et show som henter inspirasjon fra «The Young and the Restless», «Knight Rider» og sangene til soulsangeren Teddy Prendergrass.

- Dette blir et rørende stykke om livet mitt og de feilene jeg har gjort. Det høres ut som en dårlig spøk, men det blir faktisk et bra show, forsikrer mannen de fleste kjenner som en lettkledd Mitch Buchannon fra Santa Monicas strender.

Og Hasselhoff gir seg ikke med å kapre australiernes hjerter: han sikter seg nemlig inn mot Las Vegas.

- Hvor bra ville ikke det vært, da? Jeg ønsker bare å underholde folk, og Sammy Davis Jr. var min store helt, sier Hasselhoff.

Akk, ja ...

(©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus