Meny

Kylie er tilbake

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fansen gleder seg stort til et gjensyn med det australske popfenomenet Kylie Minogue (38) etter at hun ble kurert for kreft.

Slik er vi vant til å se det australske popfenomenet Kylie Minogue på scenen. I januar gir hun en rekke konserter i Storbritannia. Foto: APSlik er vi vant til å se det australske popfenomenet Kylie Minogue på scenen. I januar gir hun en rekke konserter i Storbritannia. Foto: AP

Kylie Minogue fikk diagnosen brystkreft i et tidlig stadium av sykdommen mens hun forberedte seg til den australske delen av sin Showgirl-turné i mai 2005. Hun ble operert i Melbourne og fikk ytterligere behandling i Europa - en behandling som ble avsluttet i desember i fjor. Og selv om sangeren nylig ga uttrykk for at hun foreløpig ikke føler seg like sterk som før, planlegger hun en rekke konserter.

Og det virker i alle fall ikke som om fansen har tenkt å svikte henne. De foreløpige datoene for konserter på Wembley Arena i Storbritannia 2. og 3. januar, solgte ut på knappe seks minutter.

Ytterligere to konserter ble bekreftet, 5. og 6. januar, og dataanlegget kollapset fullstendig da fansen kjempet om å få tak i billetter. Da disse datoene også solgte lynkjapt ut, ble det klart at den australske stjernen vil gi konserter også 8. og 9. januar. Disse to vil avslutte Minogues Showgirl Homecoming Tour, som ble utsatt sist vår da stjernen fikk kreftdiagnosen. Hennes agent sier ifølge det britiske nettstedet Ananova:

- Etterspørselen etter Kylie er absolutt fenomenal. Det vil bli fantastisk å se Kylie tilbake på scenen igjen.

(©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus