Meny

Nok et Girls Aloud-bryllup?

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det skal stunde mot bryllup for sangeren Nadine Coyle.

Det skal stunde mot bryllup for Girls Aloud-sangeren Nadine Coyle. Hun og hennes kjæreste Jesse Metcalfe planlegger å gifte seg etter å ha vært i bryllupet til Nadines popkollega Cheryl Tweedy og Arsenal-spilleren Ashley Cole sist helg. Fra venstre: Nicola Roberts, Cheryl Tweedy, Kimberley Walsh, Sarah Harding og Nadine Coyle. Foto: HandoutDet skal stunde mot bryllup for Girls Aloud-sangeren Nadine Coyle. Hun og hennes kjæreste Jesse Metcalfe planlegger å gifte seg etter å ha vært i bryllupet til Nadines popkollega Cheryl Tweedy og Arsenal-spilleren Ashley Cole sist helg. Fra venstre: Nicola Roberts, Cheryl Tweedy, Kimberley Walsh, Sarah Harding og Nadine Coyle. Foto: Handout

Tabloidavisa The Sun skriver at hun og hennes kjæreste, amerikanske Jesse Metcalfe (27), planlegger å gifte seg etter å ha vært i bryllupet til Nadines popkollega Cheryl Tweedy og Arsenal-spilleren Ashley Cole sist helg.

Hun har bekjentgjort til magasinet Reveal at hun vil gifte seg før fylte 30.

- Jeg har alltid drømt om et stort, hvitt bryllup hjemme i Irland, uttaler hun.

Videre sier hun at hun får sterke følelser nå hun går i andres bryllup.

- Hele dagen gir meg en lykkefølelse. Jeg vil slå meg ned så snart som mulig. Det kommer et tidspunkt da det er viktigere å være den beste moren enn å toppe singlelistene, uttaler hun.

Men Coyle ser ikke for seg noen storslått seremoni.

- Det blir nok heller mer venner og familie, analyserer hun.

20-åringen fra den populære jentegruppa mener å ha funnet sin sjelefrende i Jesse, som har rollen som gartner i den populære TV-serien «Frustrerte fruer».

- Han er så søt. Han har møtt mine foreldre og de synes han er fantastisk. Jeg har aldri vært så lykkelig, avslutter hun.

(©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus