Meny

Moreller, et første bad og en sommernatt

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Herlige sommernorge. Se lesernes egne bilder.

Følelsen av sommer kan være så mangt, moreller, roser, et første bad eller en tropenatt.

Takk for alle fantastiske sommerbilder, vi vil daglig presentere et utvalg.Vi ønsker et glimt av ditt sommernorge, enten det er av sommerlig idyll eller noe av idyllens kontraster. Send ditt sommerbilde til sommernorge@startsiden.no

Bildet må maksimum være på 0,5 megabyte og minimum 500 pixler. Du kan også sende mms. I tillegg vil vi gjerne vite hvor bildet er tatt, hvem som er fotograf og hva som er foreviget.

Julimoreller i Tjølling. (Foto: Elsa Sletsjøe)Julimoreller i Tjølling. (Foto: Elsa Sletsjøe)

Sommernatt. (Foto: Christian Skoe)Sommernatt. (Foto: Christian Skoe)

Mmm, godt med melon...En solrik dag I Frognerparken. (Foto: Torill B Nilsen)Mmm, godt med melon...En solrik dag I Frognerparken. (Foto: Torill B Nilsen)

Hanna Maria og Eilen tar sitt første bad i sjøen for sommeren, på Arisholmen i Østfold. (Foto:Eliana Andersen)Hanna Maria og Eilen tar sitt første bad i sjøen for sommeren, på Arisholmen i Østfold. (Foto:Eliana Andersen)

God gutt i blomster eng, Shan Christoff fra Hol. (Foto: Lin-Helen og Endre)God gutt i blomster eng, Shan Christoff fra Hol. (Foto: Lin-Helen og Endre)

August Julian på tur i Brandalsfjella, i Sunnmøre, i Juli. (Foto: Britt Brandal)August Julian på tur i Brandalsfjella, i Sunnmøre, i Juli. (Foto: Britt Brandal)

Hunden, Caprina, sjekker fiskelykken til matmor, som bor i sommerbyen Honningsvåg. (Foto: Nelly K. Karlsen)Hunden, Caprina, sjekker fiskelykken til matmor, som bor i sommerbyen Honningsvåg. (Foto: Nelly K. Karlsen)

Bildet er tatt i Jorunns 82 år gamle fars hage på Skjolden, ved foten av Jotunheimen. Bildet er av en av hans mange nydelige roser. (Foto: Jorunn Bolstad)Bildet er tatt i Jorunns 82 år gamle fars hage på Skjolden, ved foten av Jotunheimen. Bildet er av en av hans mange nydelige roser. (Foto: Jorunn Bolstad)Se flere sommerbilder:


Snapshot Sommernorge


Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus