Meny

Jordan spontanaborterte

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den britiske glamourmodellen Jordan (28) spontanaborterte etter i all hast å ha blitt brakt til et sykehus i London med magesmerter.

Den engelske glamourmodellen Jordan har spontanabortert. Foto: APDen engelske glamourmodellen Jordan har spontanabortert. Foto: AP

Jordan, som egentlig heter Katie Price, har holdt det hemmelig at hun ventet et nytt barn sammen med sangeren Peter Andre.

- Det er umulig å beskrive hvor lei seg de er. De ville så gjerne holde det hele skjult og håpet at ingen skulle finne det ut, uttaler en venn av paret til the Daily Mirror.

Aborten kom tidlig i svangerskapet.

- Hun var bare noen få uker ute i graviditeten, men hadde ikke hatt tre måneders-undersøkelsen ennå, så hun hadde bare fortalt dette til en håndfull mennesker, opplyser kilden.

Jordan har fra før to barn - Harvey Daniel (4) som hun fikk med Manchester United-spilleren Dwight Yorke og Junior (1) som er hennes og Peter Andres første barn.

(©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus