Meny

Røyefiske, båttur og jordbærsyltetøy

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lesernes sommernorge i bilder. Her er dagens utvalg.

Følelsen av sommer kan være så mangt, en kornåker, et røyefiske, en båttur, litt hagestell eller jordbærsyltetøy.

Takk for alle fantastiske sommerbilder, vi vil daglig presentere et utvalg.

Vi ønsker et glimt av ditt sommernorge, enten det er av sommerlig idyll eller noe av idyllens kontraster. Send ditt sommerbilde til sommernorge@startsiden.no

Bildet må maksimum være på 0,5 megabyte og minimum 500 pixler. Du kan også sende mms. I tillegg vil vi gjerne vite hvor bildet er tatt, hvem som er fotograf og hva som er foreviget.

Sommerens røde gull er i ferd med å forvandles til vinterens minner om nettopp dette - syltetøy. Bildet er tatt i Asker. (Foto: Eva Ingri Groth)Sommerens røde gull er i ferd med å forvandles til vinterens minner om nettopp dette - syltetøy. Bildet er tatt i Asker. (Foto: Eva Ingri Groth)

G-fant på båttur utenfor Stavern. (Foto: Julie Gunstensen)G-fant på båttur utenfor Stavern. (Foto: Julie Gunstensen)

Sommerbilde fra Røyken. Blomstene har Gunnar og Anh plantet selv. De fikk ikke tid til å isolere rosene og trodde at mange ble drept i denne harde vinteren, men alle rosene overlevde. (Foto: Anh Værnes) Sommerbilde fra Røyken. Blomstene har Gunnar og Anh plantet selv. De fikk ikke tid til å isolere rosene og trodde at mange ble drept i denne harde vinteren, men alle rosene overlevde. (Foto: Anh Værnes)

Båtferie i Ryfylke i Rogaland. (Foto: Tønnes Hovland)Båtferie i Ryfylke i Rogaland. (Foto: Tønnes Hovland)

Sommer på Vestlandet, med fjord og fjell i Masfjorden. (Foto: Bente Matre)Sommer på Vestlandet, med fjord og fjell i Masfjorden. (Foto: Bente Matre)

Tap og vinn med samme sinn...? (Foto: Helge Bentsen)Tap og vinn med samme sinn...? (Foto: Helge Bentsen)

Sommerens kornåker. (Foto: Johanna Engen)Sommerens kornåker. (Foto: Johanna Engen)

Anette Opgård er på røyefiske i Skibotn i Troms. Bildet er tatt 16. Juli 2006. (Foto: Arne Willy Henriksen)Anette Opgård er på røyefiske i Skibotn i Troms. Bildet er tatt 16. Juli 2006. (Foto: Arne Willy Henriksen)

Se flere sommerbilder:


Snapshot Sommernorge
Sommerlur, sommervin og sommeridyllPopulært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus