Sutrete jålebukk

Brandon Routh, den nye «Superman», hisser seg opp over bilder hvor han har feil makeup.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Her ankommer den nye «Superman» Brandon Routh og hans motspiller Kate Bosworth premieren på «Superman Returns» i Leicester Square i London. Routh var rasende da han fikk se pressebilder av seg selv fordi sminken ikke var på plass. På dette bildet ser han mer fornøyd ut. Foto: APHer ankommer den nye «Superman» Brandon Routh og hans motspiller Kate Bosworth premieren på «Superman Returns» i Leicester Square i London. Routh var rasende da han fikk se pressebilder av seg selv fordi sminken ikke var på plass. På dette bildet ser han mer fornøyd ut. Foto: AP

I forbindelse med en pressetur til England sist uke hveset nykomlingen over sminken sin.

Ifølge den britiske avisa Daily Mail ble Routh sint da han fikk se bilder av seg selv og sin motspiller Kate Bosworth. 26-åringen fra Des Moines i Iowa syntes han så både blek, unaturlig og pysete ut.

Brandons assistenter fikk fløyet inn en ny og mørkere hudkrem før premieren på «Superman Returns» i Leicester Square torsdag 13. juli.

- Å si at Brandon var rasende en underdrivelse, fortalte en av hans hjelpere til avisa.

(©NTB)

Personvernpolicy