Beyonce lever på frokostblanding

Beyoncé Knowles avslører at frokostblanding er hemmeligheten bak hennes veltrimmede figur.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Beyoncé Knowles holder seg slank og i god form takket være frokostblanding. (Foto: Reuters)Beyoncé Knowles holder seg slank og i god form takket være frokostblanding. (Foto: Reuters)

Sangeren, som også har blitt skuespiller, sier hun spiser müsli hele dagen for å holde seg i form og kvele sulten.

- Mitt store knep for å holde meg i form er å spise frokostblandinger. Jeg elsker det - spesielt müsli, sier Knowles.

Beyonce oppdaget fordelene med frokostblandinger etter å ha blitt fortalt at hun måtte gå ned ni kilo til sin rolle i filmen «Dreamgirls».

Filmen handler om Deena Jones (spilt av Knowles), frontfiguren i Dreamettes - en sanggruppe med 60-tallsstil basert på Diana Ross and The Supremes.

Skuespilleren fra «Austin Powers in Goldmember» og «The Pink Panther» innrømmet nylig at hun ikke hadde noe imot å gå ned så mye i vekt fordi det var den eneste måten å gjøre karakteren hennes overbevisende på.

- Det var min idé. I begynnelsen av filmen hadde jeg min vanlige vekt. Jeg la faktisk på meg litt, men så gikk jeg ned drøyt ni kilo da jeg forandret meg fra den unge til den gamle Deena, sier Knowles.

- Jeg ville at forandringen skulle innebære mer enn bare sminke og hår. Jeg ville se forandringen, sier hun til FemaleFirst.

Filmen baserer seg på en prisvinnende Broadway-oppsetning fra 1981 med samme navn og har premiere mot slutten av året. «Dreamgirls» er allerede lansert som en mulig Oscar-kandidat. (©NTB)

Personvernpolicy