Meny

Sexsliten Williams får vitaminsprøyter

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det hevdes at Robbie Williams er så utslitt av sitt ville sexliv at han får vitaminsprøyter.

Robbie Williams får vitaminsprøyter for å kunne gjennomføre sine konserter. Årsaken er angivelig for mange hete netter med kvinnelige fans. (Foto: AP)Robbie Williams får vitaminsprøyter for å kunne gjennomføre sine konserter. Årsaken er angivelig for mange hete netter med kvinnelige fans. (Foto: AP)

Sangeren, som for tiden er ute på sin verdensturné «Close Encounters», skal ha forført fem kvinnelige fans i løpet av en uke.

Angivelig er popstjernen så sliten etter sine nattlige eskapader at han får vitaminsprøyter for å ha energi nok til å opptre.

Williams skal ha gått til sengs med to søstre i Göteborg lørdag 1. juli, men bare en av dem overnattet på hotellet hans. Kvelden etter avbrøt han sin andre konsert på Ullevi Stadion for å invitere den 25 år gamle medisinstudenten Marie Annerstedt med på sitt hotell for å leke doktor og sykepleier.

- Vi var oppe til fem om morgenen. Robbie spurte meg om jeg noen gang hadde kledd meg ut for en mann som en frekk sykepleier. Han dro den ene legevitsen etter den andre, men etter at jeg hadde gitt ham en grundig undersøkelse var det ikke tvil om at kroppen hans fungerte som den skulle, sier Annerstedt om opplevelsen.

Tirsdag 4. juli ladet han opp med en dansk rødhåret jente til sin første av to konserter i Parken Stadion i København 6. juli og fullførte uka sammen med en mystisk dansk blondine, rapporterer FemaleFirst. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus