Meny

Mickey Rourke har problemer

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er ikke bare bare å være Mickey Rourke (49). Skuespilleren vil nemlig ta livet av seg etter å ha gått til sengs med fremmede kvinner, men fortsetter med tilfeldige bekjentskaper fordi det er et «f

Mickey Rourke har problemer. Tilfeldig sex gjør ham deprimert og han føler for å ta sitt eget liv. Foto: APMickey Rourke har problemer. Tilfeldig sex gjør ham deprimert og han føler for å ta sitt eget liv. Foto: AP

Rourke, som har to skilsmisser bak seg, innrømmer at han ikke kan få seg fra å plukke opp kvinner når han er ute på byen.

Skuespilleren, som er kjent fra filmer som «Angel Heart», «9 1/2 Weeks» og «Rumble Fish» sier i kjent stil:

- Jeg har vært sammen med mange kvinner, men hvem bryr seg med å telle? Det er ikke noe jeg er stolt av. Jeg vet ikke hvorfor jeg gjør det, men det er et fysisk behov jeg har. Noen ganger vil jeg skyte meg selv etterpå fordi det er så meningsløst.

Og ifølge FemaleFirst blir det bare verre. Rourke liker ikke engang å gå ut i Hollywood og klager over at han alltid støter på de samme menneskene.

- Blonde jenter med slappe lepper og falske bryster, hvem vil egentlig tilbringe tid med å snakke med dem? sier han oppgitt. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus