Meny

Madonna vil adoptere

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Siste par ut i rekken av kjendiser som vil adoptere er Madonna og Guy Ritchie, men først må de godkjennes som adoptivforeldre.

Madonna og ektemannen Guy Ritchie vil adoptere et barn fra California. Her viser de fram sin sønn Rocco etter dåpen hans i Dornoch i Skottland i desember 2000. (Foto: AP)Madonna og ektemannen Guy Ritchie vil adoptere et barn fra California. Her viser de fram sin sønn Rocco etter dåpen hans i Dornoch i Skottland i desember 2000. (Foto: AP)

I deres tilfelle dreier det seg ikke om et barn fra land som Etiopia eller Kambodsja, men en baby fra Vista del Mar i California, ifølge National Enquirer.

Kilder sier paret vil sette adopsjonsplanene ut i livet med en gang Madonnas «Confessions»-turné tar slutt i Japan i september. Men noe har de allerede fått gjort:

- De har startet søknadsprosessen og gjennomgår en evaluering som er typisk for adoptivforeldre. Dessuten har de vært på intervju og blitt tatt fingeravtrykk av, sier en kilde.

Fra før av har paret den fem år gamle sønnen Rocco, mens Madonna har den ni år gamle datteren Lourdes med sin tidligere kjæreste, Carlos Leon. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus