Meny

Her er ønskelisten til Paris

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Paris Hilton er hotellarvingen som tilsynelatende har alt - unntatt en vettug kjæreste. Men ønskelisten hennes for drømmemannen er klar.

Paris Hilton ønsker seg en snill og grei mann. Her er hun i mørk parykk på festival i London, der hun tilbringer litt sommertid. (Foto: Reuters)Paris Hilton ønsker seg en snill og grei mann. Her er hun i mørk parykk på festival i London, der hun tilbringer litt sommertid. (Foto: Reuters)

Til avisen Daily Mirror ramser hun opp følgende:

- Han skal være snill og omtenksom, få meg til å le. Han skal ha karakterstyrke og masse humor. Han skal gå an å stole på, sier Paris, og høres ut som hun er klok av skade.

For hennes forhold har hittil vært katastrofale, ifølge Daily Mirror, som har spurt henne om hvilke engelske menn hun liker: Det viser seg å være James Blunt og Robbie Williams, som hun synes er hete, selv om hun for tiden er veldig sportsinteressert på sjekkesiden - så hun foretrekker David Beckham.

- Men han er gift og jeg titter aldri på noen som er gift og har barn, forsikrer Paris. Dermed kan altså den plagede Victoria Beckham være trygg på at faren ikke lurer fra den kanten.

«One night stands» er heller ikke noe for Paris. Nå vil hun bli mor, hun også - siden foreldreskap som kjent er den fremste trenden blant kjendisene nå. Men hun setter en realistisk tidsramme, nemlig innen fem år.

Kanskje hun kan lære av det Kate Moss nå ifølge Daily Mirror har valgt å gjøre: Nemlig å ta i bruk en terapeut for å finne ut hvorfor hun dras mot de gale og farlige mennene - som heroinisten Pete Doherty. Bestevenninnen Sadie Frost har samme problemet - og går allerede i terapi for å finne ut hvorfor hun faller for utro menn som Jude Law.

Kanskje noe for Paris Hilton også? (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus