Nå kan de by på Suri-bildene

Artikkelen fortsetter under annonsen

Tom Cruise og Katie Holmes har ennå ikke vist fram datteren Suri - og ifølge amerikanske nyhetsmedier er det bevisst taktikk fra Cruise sin side.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Og høyeste bud er...: Tom Cruise mislykkes som auksjonarius av de første bildene av Suri. Cruise har sagt nei til 20 millioner kroner, fordi han vil ha like mye som Angelina Jolie og Brad Pitt fikk for Shiloh-bildene. (Foto: AP)Og høyeste bud er...: Tom Cruise mislykkes som auksjonarius av de første bildene av Suri. Cruise har sagt nei til 20 millioner kroner, fordi han vil ha like mye som Angelina Jolie og Brad Pitt fikk for Shiloh-bildene. (Foto: AP)

Suri kom til verden i midten av april, men Tom Cruise ønsket ikke at all oppmerksomheten rundt den forestående fødselen til superparet Brad Pitt og Angelina Jolie skulle stjele oppmerksomheten fra hans egen datter.

Derfor lar han først nå amerikanske medier få legge inn bud på de første bildene av lille Suri, og håper å tjene en real sum på fotografiene. Til sammenligning fikk Angelina og Brad intet mindre enn mellom 30 og 40 millioner kroner for Shiloh-bildene, som riktignok ble gitt til veldedige formål.

Nå viser det seg imidlertid at ingen i USA er villig til å betale Tom Cruise noe i nærheten av slike summer for Suri-bildene, ifølge Fox News: Budene stoppet opp på under 20 millioner kroner, og man tror det dels skyldes at Cruise aktet å gi 10 prosent av salgssummen til scientologkirken.

Han har dessuten avslått tilbudet, noe som ifølge en av Fox sine kilder er en stor feil:

- Jo lengre tid det går, jo mindre penger kan Tom kreve for bildene.

Ellers må kanskje lille Suri belage seg på å bruke maske - slik Michael Jacksons barn gjør fremdeles? (©NTB)