Åpen for alle - alltid

Macca kysset Mills på kinnet

Artikkelen fortsetter under annonsen

Da Sir Paul McCartney traff Heather Mills for første gang etter at han sa at han ville skilles, kysset han henne ømt på kinnet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen


Heather Mills, hardt rammet av skandaler fra fortiden den siste tiden, var overrasket over Paul McCartneys vennlighet da de møttes i helgen - for første gang ansikt til ansikt etter bruddet for fem uker siden. Foto: APHeather Mills, hardt rammet av skandaler fra fortiden den siste tiden, var overrasket over Paul McCartneys vennlighet da de møttes i helgen - for første gang ansikt til ansikt etter bruddet for fem uker siden. Foto: AP

Det var et følelsesladet møte. For i de fem ukene etter at bruddet ble kjent har paret kun snakket sammen på telefonen.

Årsaken til møtet i helgen var en konsert i barnehagen til deres felles datter, to år gamle Beatrice, som bor hos moren. McCartney skal ifølge Sunday Mirror ha brukt møtet til å understreke overfor Heather at datterens velbefinnende er det viktigste av alt.

- Det virket som om de virkelig anstrengte seg for datterens skyld, sier en av de andre foreldrene som var til stede på barnehagekonserten.

En kilde sier til avisen at Heather (38) var overrasket over hvor vennlig Paul (64) var. For etter konserten la han armene om Heather, og fulgte henne og datteren til bilen. Der kysset han henne, før hun kjørte av gårde med datteren.

- Han er fullt klar over at ukene som kommer, kan bli riktig så utrivelige når advokatene begynner sitt arbeid, og prøvde å forklare Heather under deres møte at hun ikke skal ta den prosessen personlig, sier kilden.

Siden Sir Paul McCartney syntes det var uromantisk å foreslå særeie, tror nå jurister at han komme til å måtte betale Mills opp til en firedel av sin formue, som anslås til 825 millioner pund, eller 9,4 milliarder kroner, som ledd i et skilsmisseoppgjør.

(©NTB)