Jennifer vil bli venner med Brad for livet

Artikkelen fortsetter under annonsen

Etter flere måneder med ville rykter om sammenbrudd, desperate oppringninger - som stoppes av Angelina - og bøttevis med tårer, snakker nå Jennifer Aniston selv om sitt forhold til Brad Pitt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

 Kan de bli venner for livet? Jennifer Aniston akter å være eksmannen Brad Pitts venn. Hva han synes er uvisst. (Foto: AP) Kan de bli venner for livet? Jennifer Aniston akter å være eksmannen Brad Pitts venn. Hva han synes er uvisst. (Foto: AP)

Hun akter å bli venner for livet med ham. Jennifer sier nemlig til den britiske søndagsavisen News of the World at hun en dag håper å kunne bli sin eksmanns venn, og understreker at hun ikke er bitter over ekteskapet som forliste.

- Det var et fint og komplisert forhold og jeg vil elske Brad resten av mitt liv. Jeg angrer ingenting og jeg vil ikke pine meg selv fordi det ikke gikk. Vi hadde sju intense år sammen. Jeg håper at vi en vakker dag blir i stand til å være venner igjen.

37 år gamle Jennifer innrømmer riktignok at hun har syntes synd på seg selv:

- Innimellom har det jo vært selvmedlidenhet, men jeg har det godt nå, fastslår hun.

Den tidligere stjernen fra «Venner for livet» var gift med Pitt i snaue fem av de sju årene som paret var sammen. De ble skilt etter at Pitt forelsket seg i Angelina Jolie, som for tre uker siden ble mor til hans første barn.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Hva Angelina synes om Jennifers planer om å bli venner for livet med Brad, sier Jennifer Aniston ingenting om til avisen. Men tidligere har det kommet frem at hun har sperret telefonen til Brad for samtaler fra Jennifer.

Jennifer Aniston er på sin side sammen med Vince Vaughn, men smiler litt av ham:

- Han har ennå ikke sunget serenader under vinduet mitt. (©NTB)