Åpen for alle - alltid

Simpson samler sexy stjernelag

Artikkelen fortsetter under annonsen

Jessica Simpson samler en rekke sexsymboler når hun skal spille inn ny musikkvideo. Blant annet får hun følge av Eva Longoria og Carmen Electra - på rulleskøyter.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Jessica Simpson poserer i lårkort foran pressen under CFDA Fashion Awards i New York 5. juni. Foto: APJessica Simpson poserer i lårkort foran pressen under CFDA Fashion Awards i New York 5. juni. Foto: AP

(NTB): Jessica Simpson ble parodiert i musikkvideoen til «Pink». Hun er en typisk «Stupid Girl», som spiller på sex og gjør seg dum og deilig, mener sistnevnte.

Det ser ikke ut til at unge Simpson tar seg nær av kritikken. Nå spiller hun videre på sitt ytre - og sørger også for å gi «likesinnede» mer plass i rampelyset.

For når hun får med seg navn som «Baywatch»-baben Carmen Electra og «Frustrerte fruer»-skuespilleren Eva Longoria i sin nye video, er hun sikret oppmerksomhet.

Og rekken av kjente blikkfang stopper ikke der, skal vi tro Ekstra Bladet. Også Jessica Alba og Eva Mendes har sagt ja til å være med på venninnens kommende video. Den skal regisseres av Brett Rafner, som sto bak «X-Men: The Last Stand», og han har tenkt å sette rulleskøyter på jentenes føtter.

Jessica og hennes stjernelag ruller opp på TV- skjermen fra 30. juni.