Åpen for alle - alltid

Britney trenger rådgivere

Artikkelen fortsetter under annonsen

Britney Spears trenger bedre rådgivere rundt seg, hevdes det nå i sladrepressen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

NBCs intervjuer Matt Lauer trodde han hadde møtt opp på feil dag da han skulle gjøre intervjuet med Britney Spears - fordi hun var mutters alene. (Foto: AP)NBCs intervjuer Matt Lauer trodde han hadde møtt opp på feil dag da han skulle gjøre intervjuet med Britney Spears - fordi hun var mutters alene. (Foto: AP)

Da TV-selskapet NBC møtte opp for å gjøre opptak til programmet Dateline, der Britney Spears snakket ut til programleder Matt Lauer, trodde fjernsynsteamet at de hadde møtt opp på feil dag. Britney var nemlig mutters alene i sitt herskapshus i Malibu.

- Ingen av hennes to pressesekretærer møtte opp. Det var ingen til stede under intervjuet som kunne ro ting i land heller, sier en kilde til New York Post.

Popstjernen insisterte også på å ordne håret og sminken sin selv, noe som viste seg ikke å være så lurt: Nettsteder har beskrevet rufsefrisyren hennes om et «rottereir», og da hun begynte å gråte under intervjuet, falt en av de falske øyevippene hennes av. Hun var kledd i en gjennomsiktig bluse, korte shorts og flipflop-sandaler på beina.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Senere, etter at opptakene til det rikssendte programmet var gjort, prøvde pressesekretær Leslie Sloane Zelnick å redde stumpene - gjennom å appellere til NBC om ikke å videreselge opptak til for eksempel bladet E!.

Da Zelnick ble spurt om hvorfor Britney var alene, svarte den hardt prøvede pressesekretæren slik:

- Britney er voksen og tar sine egne beslutninger. (©NTB)