Posh shoppet vilt mens Beckham trente

Mens mannen David Beckham trente med det engelske landslaget, sjokk-shoppet kona Victoria.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Foto: bilder.rtl.de)(Foto: bilder.rtl.de)

Baden Baden (NTB-AFP): Lørdag gikk kredittkortet varmt da Victoria «Posh» Beckham handlet i Baden Baden. Ifølge lokale butikkkilder handlet Posh moteklær fra Prada, Versace og Dolce & Gabbana for den nette sum av 630.000 kroner (80.000 euro) i løpet av en times tid.

- Jeg håper England ikke blir slått ut av VM på en stund, sier Monika Scholtz, en av de lykkelige butikkinnehaverne.

Sammen med de øvrige «fotballenkene» Coleen McLoughlin (Wayne Rooney), Melanie Slade (Theo Walcott), Cheryl Tweedy (Ashley Cole) og Nancy Dell'Olio (trener Sven-Göran Eriksson) shoppet Posh for harde livet i løpet av noen få formiddagstimer.

En av jentene brente av 35.000 kroner (4400 euro) i løpet av de ti minuttene hun trengte for å kjøpe sko og T-skjorte. (©NTB)