Åpen for alle - alltid

Kate Moss slipper tiltalte

Artikkelen fortsetter under annonsen

Bilder av Kate Moss mens hun sniffer et narkotisk stoff har gått verden rundt. Likevel slipper hun tiltale - på grunn av manglende bevis og øyenvitner.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen


Kate Moss slipper tiltale etter kokainskandalen. Foto: APKate Moss slipper tiltale etter kokainskandalen. Foto: AP

NTB: Småbarnsmammaen og stjernemodellen kan dermed puste lettet ut. Det blir ingen tiltale mot henne, dersom det ikke plutselig skulle melde seg et øyenvitne.

I september i fjor publiserte den britiske avisen Daily Mirror bilder av Kate Moss der det ble påstått at hun sniffet kokain. Bildene ble tatt hos hennes tidligere kjæreste, den skandaleforfulgte artisten Pete Doherty, i et London-studio hvor paret befant seg for å spille inn en video med hans band, Babyshambles.

Kate Moss har ikke villet snakke om hva som skjedde i studio.

- Vi kan ikke avgjøre ut fra bildene om det er kokain, ecstasy eller amfetamin, sier etterforsker Rene Barcley til Sky News.

De ulike narkotiske stoffene befinner seg i ulike straffekategorier, og det er svært vanskelig å gå til sak uten å kunne fastslå hvilke stoff det er snakk om.

Den britiske politikommissæren Sir Ian Blair, som vil ha strengere sanksjoner for kokainbruk, er skuffet over at tiltalen frafalles.

- Dette har effekt på lettpåvirkelige unge mennesker, sier han til Sky News.

(©NTB)