Beckham: - Trist tysk presse

Artikkelen fortsetter under annonsen

David Beckham kaller tysk presse «trist» etter at Bild omtalte Beckhams søster som feit, og vitset om hans to sønner.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

David Beckham vinker til fans fra sitt hotell. Han forsøker å holde fokuset på fotballen - og ikke på alle skriveriene om ham. (Foto: Reuters)David Beckham vinker til fans fra sitt hotell. Han forsøker å holde fokuset på fotballen - og ikke på alle skriveriene om ham. (Foto: Reuters)

Nürnberg (NTB): Den engelske landslagskapteinen mener skriveriene er et forsøk på å bryte ned moralen til laget hans.

- Når det kommer til familien min, så er det en ting jeg ikke kan godta og det vil jeg heller aldri, uttaler Beckham til det amerikanske nettstedet Femalefirst.

- Jeg synes det er trist at en person faller til et slikt lavmål og kritiserer familien min, men det er kun en mislykket persons forsøk på å få bort fokuset mitt fra neste kamp, sier fotballspilleren - som i dag skal i aksjon mot Trinidad og Tobago klokken seks.

Artikkelen omtalte David Beckhams søster Joanna som «feit», og vitset om at fotballessets to sønner - Romeo og Brooklyn - er «dverger», samt beskriver hans mor Sandras smil som bondsk.

Journalisten som er ansvarlig for fornærmelsene, sportsskibenten Tobias Holtkamp, har forsøkt å unnskylde artikkelen som en form for harmløs moro. (©NTB)