Brystryktene flyr om J: Lo

Artikkelen fortsetter under annonsen

Jennifer Lopez har satt ryktebørsen i Hollywood på høygir etter at noen overhørte henne fortelle en venninne at brystene hennes snart kommer til å bli større.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ryktene flyr om at Jennifer Lopez er gravid. Under Women in Film-prisutdelingen tirsdag, der Jennifer fikk en pris for sin innsats innen underholdningsverdenen, strålte hun. (Foto: AP)Ryktene flyr om at Jennifer Lopez er gravid. Under Women in Film-prisutdelingen tirsdag, der Jennifer fikk en pris for sin innsats innen underholdningsverdenen, strålte hun. (Foto: AP)

Kjendispressen mener det bare kan bety én ting: At Jennifer nå er gravid med ektemannen Marc Anthony.

Det var da Jennifer Lopez var ute og shoppet i forrige uke sammen med venninnen Leah Remini, at bemerkningen som nå er blitt til en hel hønsegård falt.

Det var en annen kvinne på shoppingtur som overhørte en glad Lopez skravle med Remini inne fra prøverommet i en Fred Segal-butikk i Los Angeles. Til bladet In Touch sier vitnet:

- Hun bad Leah om å hente klær i større størrelser til henne, og ingenting stramtsittende, og tilføyde «puppene mine kommer til å bli større», sier damen i naboprøverommet.

«Alle» har mast på Jennifer Lopez om når barn er i vente. Til den spanske utgaven av People har hun tidligere uttalt:

- Ja, det vil bli fint. Jeg føler at det vil skje av seg selv når det skal.

Også bryllupet med Marc Anthony 5. juni 2004 var en stille og rolig affære for den to ganger skilte Lopez, som også var forlovet med Ben Affleck - som fikk en datter i fjor. (©NTB)