Fra Lost til vampyrhorror

Artikkelen fortsetter under annonsen

«Lost»-stjernen Naveen Andrews fikk ikke nok av underlige hendelser i suksesserien - så nå skal han i gang med horrorparet Rodriguez og Tarantinos nye prosjekt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Naveen Andrews går til nye skrekkopplevelser i «Grind House», Tarantinos og Rodriguez' nye samarbeidsprosjekt på horrorfronten. (Foto: AP)Naveen Andrews går til nye skrekkopplevelser i «Grind House», Tarantinos og Rodriguez' nye samarbeidsprosjekt på horrorfronten. (Foto: AP)

Det blir naturligvis også en skrekkfilm, der fansen allerede er i gang med å diskutere om zombiene kommer til å forfølge sine ofre i sakte fart - eller være lynraske.

Med på laget er allerede Mickey Rourke, Rose McGowan, Jeff Fahey og Josh Brolin - og Freddy Rodriguez, begravelsesassisten i «Seks fot under».

Robert Rodriguez og Quentin Tarantino jobbet sammen med «Four Rooms» i 1995 sammen med to andre regissører, og fortsatte sitt samarbeid med «From Dusk Till Dawn» i 1996, der førstnevnte regisserte og sistnevnte skrev manus. Tarantino var også gjesteregissør i «Sin City», der Rodriguez hadde regien sammen med Frank Miller.

«Grind House», som kommer i 2007, er delt i to filmer der Rodriguez og Tarantino skriver og regisserer hver sin del, og der det kommer falske reklamefilmer mellom de to delene. (©NTB)