Meny

Fra Lost til vampyrhorror

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Lost»-stjernen Naveen Andrews fikk ikke nok av underlige hendelser i suksesserien - så nå skal han i gang med horrorparet Rodriguez og Tarantinos nye prosjekt.

Naveen Andrews går til nye skrekkopplevelser i «Grind House», Tarantinos og Rodriguez' nye samarbeidsprosjekt på horrorfronten. (Foto: AP)Naveen Andrews går til nye skrekkopplevelser i «Grind House», Tarantinos og Rodriguez' nye samarbeidsprosjekt på horrorfronten. (Foto: AP)

Det blir naturligvis også en skrekkfilm, der fansen allerede er i gang med å diskutere om zombiene kommer til å forfølge sine ofre i sakte fart - eller være lynraske.

Med på laget er allerede Mickey Rourke, Rose McGowan, Jeff Fahey og Josh Brolin - og Freddy Rodriguez, begravelsesassisten i «Seks fot under».

Robert Rodriguez og Quentin Tarantino jobbet sammen med «Four Rooms» i 1995 sammen med to andre regissører, og fortsatte sitt samarbeid med «From Dusk Till Dawn» i 1996, der førstnevnte regisserte og sistnevnte skrev manus. Tarantino var også gjesteregissør i «Sin City», der Rodriguez hadde regien sammen med Frank Miller.

«Grind House», som kommer i 2007, er delt i to filmer der Rodriguez og Tarantino skriver og regisserer hver sin del, og der det kommer falske reklamefilmer mellom de to delene. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus