Britney måtte feire morsdag alene

Britney Spears planlegger å kaste Kevin Federline på dør.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


Britney Spears virket lykkelig da hun besøkte David Letterman. Men under fasaden er det en ulykkelig jente som nå venter sitt barn nummer to med Kevin Federline, skal vi tro amerikansk presse. Foto: ReutersBritney Spears virket lykkelig da hun besøkte David Letterman. Men under fasaden er det en ulykkelig jente som nå venter sitt barn nummer to med Kevin Federline, skal vi tro amerikansk presse. Foto: Reuters

- Hun fikk nok da han valgte å feire morsdagen med ekskona, sier en kilde til New York Post.

Ekteskapet mellom Britney Spears og Kevin Federline har hanglet lenge, men nå synes det som om Kevin, kjent for å sløse med konas penger, har gått for langt.

- Han feiret morsdagen med Shar Jackson og de to barna han har med henne, sier kilden til New York Post.

Dette skal ha gjort Britney rasende. Kilden sier:

- Som hevn reiste hun fra parets felles hjem i Malibu og reiste til New York med sønnen Sean Preston. Her hadde hun en heller trasig uke, og Kevin tok ikke kontakt - slik hun hadde håpet og forventet.

Popstjernen, som venter barn nummer to med Federline, som dermed blir firebarnsfar, sies å være svært deprimert for tiden. Ifølge NBC har hun truffet skilsmisseadvokat.

(©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus