Madonna - den nye H&M-plakatpiken?

Madonna kan bli H&Ms neste modell. Hun skal være i gang med forhandlinger med kleskjeden.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Madonna - den nye plakatpiken til Hennes & Mauritz? (Foto: AP)Madonna - den nye plakatpiken til Hennes & Mauritz? (Foto: AP)

Det er Expressen som avslører at H&M fører «langtkomne diskusjoner» med superstjernen og stilikonet Madonna.

Selv vil kleskjeden ikke kommentere opplysningene overfor avisen. Informasjonssjef i H&M i Sverige, Kristina Stenvinkel, har kun følgende kommentar:

- Vi vil kunne overraske våre kunder.

Madonna har lenge hatt et godt øye til alt svensk. I suksesslåta «Hung Up» samplet hun Abba, hun har sett musikalen «Mamma Mia» flere ganger og jobbet med den svenske regissøren Jonas Åkerlund.

- Jeg synes å ha innledet et kunstig kjærlighetsforhold til alt som er svensk. Jeg slutter aldri å arbeide med svenske regissører, og jeg har arbeidet mye med svenske låtskrivere på denne platen. Og jeg har svensk yogalærer, har Madonna tidligere sagt til Expressen.

Nå tar hun kanskje sin svenskekjærlighet enda lenger. H&M har god tradisjon med å velge sterke og kontroversielle, men samtidig svært stilsikre, kvinner som sine modeller. Men fjorårets valg, Kate Moss, ble for kontroversiell der hun dopet seg og ble ettersøkt av politiet - så H&M gav henne sparken. Madonna vil få hele den hendelsen til å gå i glemmeboken, skriver avisen.

Men selv om Madonna eventuelt vil iføre seg H&M-klær, spørs det om hun ville tatt neste skritt - og dumpet ned i en sofa fra IKEA. Der går kanskje grensen for artisten som gjør alt for å fremstå som en britisk lady? (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus