Brad og Angelina fikk Messias

Angelina Jolie og Brad Pitt har gitt sitt nyfødte pikebarn navnet Shiloh Nouvel.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Angelina Jolie og Brad Pitt fotografert i januar. Nå er paret blitt foreldre til «Nye Messias». Foto: ReutersAngelina Jolie og Brad Pitt fotografert i januar. Nå er paret blitt foreldre til «Nye Messias». Foto: Reuters

Navnet betyr «Nye Messias». Shiloh er det hebraiske ordet for Messias, som også betyr «Den fredelige», mens Nouvel er fransk og betyr ny.

Den lille jenta får etternavnet Jolie-Pitt. Hun ble født i Namibia lørdag kveld.

Angelina (30) og Brad (42) har holdt hus på luksuriøse Burning Shore Beach Lodge de siste seks ukene. Barnet kom til verden ved et privat sykehus. Paret har sendt ut en pressemelding der de bekrefter fødselen og sier at ytterligere informasjon vil komme.

Tidligere har Angelina Jolie adoptert barna Maddox (4) og Zahara (16 måneder). Hun og Pitt ble et par etter å ha spilt mot hverandre i filmen «Mr. and Mrs. Smith» (2005). Etter filminnspillingen forlot Brad Pitt sin daværende kone Jennifer Aniston for å være sammen med sin nye kjærlighet.

En kilde sier ifølge britiske The Sun at Aniston har store problemer med å takle at eksmannen er blitt far.

- Men hun prøver å komme seg videre, sier kilden. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus