Har Katie fått fødselsdepresjon?

Nå spekuleres det i om Katie Holmes lider av fødselsdepresjon - fordi hun gråter hele tiden og skal være utslitt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Venner av Katie Holmes hevder hun gråter mye etter å ha født datteren Suri. Men Tom Cruise tok henne med seg for å promotere sin nye «Mission: Impossible 3»-film, som insidere i filmindustrien hevder går dårlig på grunn av Cruise sine mange underlige opptredener. Foto: ReutersVenner av Katie Holmes hevder hun gråter mye etter å ha født datteren Suri. Men Tom Cruise tok henne med seg for å promotere sin nye «Mission: Impossible 3»-film, som insidere i filmindustrien hevder går dårlig på grunn av Cruise sine mange underlige opptredener. Foto: Reuters

Ifølge avisen The Sun sier venner at hun bryter sammen og gråter ofte, og at hun har virket «overfølsom og svært trøtt», helt siden hun og forloveden Tom Cruise fikk sin lille datter Suri i forrige måned.

Hun er også blitt observert med forgråtte øyne i det flotte huset i Beverly Hills som hun og Cruise leier. En venn sier til avisen at Katie har sagt til sine venner at «det er naturlig for nybakte mødre å ha sterke følelser».

Det ironiske er at nettopp Tom Cruise gikk svært hardt ut mot Brooke Shields da hun var åpen om sin fødselsdepresjon, etter at hun fødte sin første datter for snart tre år siden, og fortalte at hun brukte antidepressiva.

Scientologkirken som Cruise er sterkt involvert i, er nemlig imot bruk av piller. Shields fikk sin andre datter rett før Cruise og Holmes fikk sin førstefødte, og Shields uttalte til avisene i forrige uke at hun er glad og lykkelig - og at hun ikke trenger noe medisinering denne gangen. (©NTB)

Personvernpolicy