Kidman: Jeg elsker fortsatt Cruise

Superstjernen tar bladet fra munnen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tom og Nicole i lykkelige dager. (Foto: odin.vl.ru)Tom og Nicole i lykkelige dager. (Foto: odin.vl.ru)

Nicole Kidman har lenge vært taus om eks-mannen Tom Cruises romanser og til dels ville PR-stunt. Men nå snakker den australske skjønnheten ut - og innrømmer at hun forsatt nærer varme følelser for Tom.

Paret gikk fra hverandre i 2000. Tom Cruise er nå som kjent forlovet med Katie Holmes, som nettopp fødte deres datter Suri. Men Toms lykke gjør ikke Nicole bitter på noen måte:


- Tom var enorm; det er han fortsatt. For meg var han bare Tom, en fantastisk mann, men for alle andre var han enorm. Han var vidunderlig mot meg og jeg elsket ham. Jeg elsker ham fortsatt, sier Nicole til magasinet Ladies Home Journal i følge IMDb.


Kidman har hele tiden nektet å snakke om parets hjerteskjærende brudd, men åpner seg nå opp til magasinet og innrømmer at hun visste at ekteskapet var i krise lenge før Tom ba om skilsmisse. Det kom likevel som et sjokk på henne at Cruise ville gå.


- Jeg visste at noe kom til å skje, men jeg tror at en skilsmisse og en bortgang av det som er familien din i seg selv er som en liten død, forteller hun ifølge IMDb.

Personvernpolicy