Britney holder mystisk pressekonferanse

Hva vil sangeren avsløre på torsdag?

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Foto: wwtdd.com)(Foto: wwtdd.com)

De siste månedene har rykter om Britney svirret på nett og i den amerikanske sladrepressen. Er hun gravid igjen? Vil hun skille seg fra ektemannen Kevin? Klarer hun å ta vare på sønnen Sean Preston?

Og ryktene får ikke akkurat mindre fart etter at sangerinnen etter sigende har annonsert en pressekonferanse 4. mai. Til og med hennes nærmeste har ingen idé om hva Britney har på hjertet.

Superstjernen har ifølge nettstedet Female First invitert journalister, sjefer fra plateindustrien og andre medierepresentanter til Los Angeles Convention Center kommende torsdag. 24-åringen har ikke avslørt hva som vil bli tatt opp på konferansen, men spekulasjonene går om at hun vil annonsere sin andre graviditet.

- Britney har ikke holdt en pressekonferanse på lang tid, så vi vet at det kommer til å være noe stort. Graviditet eller samlivsbrudd, vi vet ikke, sier Karen Phillips, som har en sjefsstilling i Sony Music.

Spears og Federline giftet seg i september 2004, og de har åtte måneder gamle Sean Preston sammen.

Jive Records og Spears management skal etter planen gi ut hennes femte album i november, og det foreligger foreløpige planer om en verdensturne i 2007.


Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus