Kjærlighetsforviklinger i Hollywood

Denise Richards kysser bestevenninnen Heather Locklears eks-mann.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nytt par? (Foto: perezhilton.com)Nytt par? (Foto: perezhilton.com)

Det er ikke alltid like enkelt å følge med på Hollywood-stjernenes innfløkte kjærlighetsliv.

Det heteste partnerbytte-ryktet i den

amerikanske sladderpressen

, er at Charlie Sheenes blivende eks-kone Denise Richards har slått seg sammen med Heather Locklears blivende eks-mann Richie Sambora.

Hemmelig møte


Richards (35) og Sambora (46) ble i følge flere kilder observert kyssende i en forstad til Los Angeles på lørdag. De to skal ha kommet til restauranten «Le cafè» i to forskjellige biler, og skal ha holdt hender og kysset mens de gikk mot restauranten. Under måltidet skal de to ha kysset hverandre på munnen og stirret hverandre dypt inn i øynene. De

Denise og Charlie i lykkeligere tider. (Foto: egotastic.com)Denise og Charlie i lykkeligere tider. (Foto: egotastic.com)

forlot restauranten i samme bil.

Må holde seg unna


På fredag leverte Richards et 17 sider langt rettsdokument hvor hun påstår at ektemannen Charlie Sheen (40) skal ha truet med å drepe henne. Skuespillerinnen påstår også at Sheen misbrukte medikamenter, hadde voldelige humørsvingninger, var en notorisk gambler og besøkte nettsteder med «svært unge» jenter i løpet av ekteskapet deres. Dette resulterte i at politiet ga Charlie Sheen ordre om å holde seg minst hundre meter unna eks-kona Richards og deres to små døtre.


Heather og Sambora var gift i 11 år. (Foto: wwtdd.com)Heather og Sambora var gift i 11 år. (Foto: wwtdd.com)

Richards søkte opprinnelig om skilsmisse i mars i fjor, da hun var seks måneder på vei med datteren Lola. Paret gjenforentes imidlertid etter fødselen, men i januar ble de igjen enige om å skilles.

Forsmådd venninne?


I februar gikk Sambora, som er gitarist i bandet Bon Jovi, fra konen Heather Locklear, som han har vært gift med i 11 år. Paret har datteren Ava (8) sammen.

Richards og Locklear er venninner som skal ha fått et tettere forhold etter at Richards gjorde det slutt med Sheen. Locklear spilte sammen med Charlie Sheen i serien «Spin City», og hun har hjulpet venninnen etter at datteren hennes ble født. Det spørs imidlertid hvordan det vil gå med vennskapet nå som Richards og Sambora har funnet tonen.

Forvirret? Her er det bare å følge med ...

Personvernpolicy