Pink hyller sine forbilder

Sangstjernen beundrer Jolie, Winfrey og Witherspoon.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Pink er lei av bimboer. (Foto: pinkspage.com)Pink er lei av bimboer. (Foto: pinkspage.com)

De fleste har kanskje fått med seg tøffingen Pinks siste video «Stupid Girls» hvor hun gjør narr av blondiner som Jessica Simpson og Paris Hilton.

Sangerinnen forteller i et intervju at hun rett og slett er sjokket over en bølge av kjendiser som kun er interessert i mote, makup og fest. Pink oppfordrer nå kvinner til å bli mer uselviske og legge merke til verden rundt seg.


- Kvinner har måtte kjempe for å komme hit vi er nå, men hvis du ser på populærkulturen så skulle du tro at vi er mer enn fornøyd med å gå rundt i g-streng med en strippe-påle mellom beina og at alt vi bryr oss om er det siste paret med sko vi har kjøpt, sier hun opprørt.

Hun understreker at det finnes sunne forbilder der ute for unge jenter.


-Jeg synes Oprah er virkelig utrolig, hun styrer verden som hun burde. Jeg beundrer Angelina Jolie for arbeidet hun gjør for FN. Hun er sexy, smart, omsorgsfull og oppegående - det samme kan man si om Reese Witherspoon, uttaler Pink ifølge contactmusic.com.


- Jeg er rett og slett drittlei av å lese om falske pupper og folk som shopper, raser hun.

Se videoen til «Stupid Girls» på Pinks offisielle hjemmesider


Flere saker fra ABC Nyheter

Personvernpolicy