Verdens dyreste babybilder

Artikkelen fortsetter under annonsen

Pitt og Jolies barn er ennå ikke født, men forventes å bli motivet på historiens dyreste babybilder. «Det er for godt til å være sant,» sier sjefen i et billedbyrå.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Brad og Angelina leker med hennes første adoptivsønn Maddox. Nå teller den lille familien straks fem medlemmer, når deres førstefødte kommer til verden.Brad og Angelina leker med hennes første adoptivsønn Maddox. Nå teller den lille familien straks fem medlemmer, når deres førstefødte kommer til verden.

Nå starter jakten på de første bildene av Angelina Jolie og Brad Pitts baby. Britiske aviser har allerede døpt barnet til «million dollar baby».

- Jeg tipper at de første bildene vil ha en verdi på mellom en og en og en halv million, sier Kevin Smith, eier av billedbyrået Splash i Los Angeles, til Observer.

Det forventes at sykehuset vil beleires av paparazzi og helikoptre når det er tid for fødsel, og pressekorpset vil selvsagt ha objektiver i hundretusenkroners-klassen.

- Verdien av Bradgelinas baby vil få alt annet til å havne i skyggen, uttaler en ikke navngitt paparazzi.

- Her har vi verdens to største sexsymboler, som ble sammen etter en av verdens største virkelighetssåper. Pitts forhold med Jennifer Aniston. Det er for godt til å være sant!

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Det er uten tvil penger å hente når kjendisyndlinger slår seg sammen. De første bildene av Chris Martin og Gwyneth Paltrows baby, Apple, ble solgt for rundt 750 000 kroner.

Andre gode inntektskilder for paparazziene har vært Julia Roberts tvillinger, Britney Spears sønn, samt seansen der Michael Jackson holdt sitt barn utenfor en balkong.

En mulig konkurrent til «million dollar baby» kan være Katie Holmes og Tom Cruises første barn, men Katie har tidligere termin.