Lindsay betatt av Angelina

Lindsay Lohan er en av USAs største tenåringsstjerner. Og mer blest får hun av uttalelser som: - Jeg er betatt av Angelina Jolie.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lindsay med venninnen Pamela A.Lindsay med venninnen Pamela A.

- Nylig var det en som spurte meg om det stemte, ryktene om at jeg var betatt av Angelina Jolie. Og jeg svarte: «Ja? Er ikke alle det? Hun er Angelina!»

En av USAs hotteste tenåringsstjerner ble nylig intervjuet av det amerikanske magasinet Allure.

Den single nittenåringen er blitt koblet til blant andre medspiller Jared Leto fra filmen «Chapter 27» (kommer i 2007), men til Allure sier Lindsay at hennes uflaks med menn har preget henne dypt:

Lindsay som brunette igjen.Lindsay som brunette igjen.

- Det siste året føltes som fem hele liv, for jeg har vokst veldig. Nå vet jeg mer om hvilke valg jeg bør ta, hva jeg skal gjøre og hva jeg ikke bør gjøre. På et punkt mistet jeg oversikten over de tingene og menneskene som betyr mest for meg. Nå vet jeg at jeg ikke trenger en kjæreste.

Tøffe tak


Det siste året har nittenåringen måttet forsvare seg mot påstander om bulimi, etter å ha kollapset og havnet på sykehuset en rekke ganger. Hun har vært aktivt tilstede i Hollywoods partyliv, skiftet hårfarge en rekke ganger og vært et yndet offer for paparazziene.

På denne siden av 2006 har hun stått frem en rekke ganger og hevdet sin rett til å bli tatt på alvor. Lindsay misliker partyjente-stempelet sterkt, og ber om å bli behandlet som en voksen skuespiller og få vise seg i andre roller.

Mer Lindsay:

imdb.com

Mer Lindsay i Neste Klikk:

Lindsay Lohan på sykehus

Lindsay kaster klærne

Mat Lindsay

Personvernpolicy