Hilton angrepet

Artikkelen fortsetter under annonsen

Dyrevernere kastet mel på stjernen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Paris elsker pelsen sin. (Foto: Crionline)Paris elsker pelsen sin. (Foto: Crionline)

Paris Hilton har det med å være til stede der det skjer. I går kveld ble den blonde «Simple life»-stjernen angrepet med mel av dyrevernere da hun var på vei til en fest i sammenheng med London Fashion Week.

Det var organisasjonen PETA (People For The Ethical Treatment of Animals) som stod bak aksjonen. PETA forklarer at de ikke var spesielt ute etter Hilton, men at det var designeren Julien MacDonald som skulle straffes for sin «ubarmhjertige bruk av pels».

- Julien MacDonald har kanskje tidligere klart å ignorere bilder av blodige dyr som hiver etter pusten, men forhåpentligvis så vil litt mel få ham til å våkne opp og slutte med pels en gang for alle, sier en talskvinne for PETA, ifølge femalefirst.co.uk.

I et show sist høst draperte MacDonald blant annet en baby-rev rundt nakken til modell Jade Jagger.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Verst kledd


Paris hadde vært modell på designerens show i går kveld. Det er ikke første gang at frøken Hilton har vært på kollisjonskurs med dyrevernsorganisasjonen.

I desember i fjor ble hun kåret til USAs verst kledde kjendis av PETA. «Vi vet godt hvor alle kjæledyrene til Paris ender opp når hun er lei av dem», skrev organisasjonen i en vittig kommentar til kåringen den gang.